16 Mayıs 2013 Perşembe

İncir Tatlısı

Malzemeler
1 paket incir
2,5 çorba kaşığı un
1 çay bardağı şeker
dövülmüş ceviz
yarım çay bardağı şeker

İncirleri ılık suda ıslatın.Tavaya 2,5 kaşık un koyup billur olana kadar kavurun soğutun bir çaybardağı şeker ve cevizi koyun incirin içini açın hazırladığınız karışımı incirlerin içine doldurun kapaklı tavaya dizin üzerini kapatıncaya kadar su koyun yarım çay bardağı şekeri dökün parlaklık vermesi için biraz sıvıyağ gezdirin kapağını kapatın ve suyunu çekinceye kadar pişirin.

1 yorum:

  1. ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOR VE BEN BU TATLIYI ÇOK MERAK EDİYORUM MUTLAKA DENİCEM BİRGÜN:)

    YanıtlaSil